Ďurica po remíze v Samare: Chceli sme vyhrať

NETKY.SK • 7 Október 2013, 13:55 • 2 min
Ďurica po remíze v Samare: Chceli sme vyhrať

MOSKVA - Futbalisti Lokomotiv Moskva dosiahli počas uplynulého víkendu v najvyššej ruskej súťaži druhý nerozhodný výsledok po sebe. Zverenci trénera Leonida Kučuka remizovali v sobotňajšom dueli 12. kola na pôde Krídel Sovietov Samara 2:2. Slovenský obranca Ján Ďurica odohral v drese "železničiarov" celý zápas, na druhej strane stál v bránke počas celých 90 minút jeho krajan Ján Mucha.

slovakia

left justify in out

Lokomotiv doplatil v stretnutí na slabý výkon z prvého polčasu, keď dvakrát inkasoval. Po prestávke sa však prebral a gólmi N'Doyeho a Michalika upravil na konečných 2:2. "Nehrali sme dobre, inkasovali sme dva góly a potom sa už zápas ťažko otáčal," cituje oficiálna stránka slovenského zadáka J. Ďuricu kouča Kučuka. "Chceli sme vyhrať, aby sme boli v kontakte s lídrom súťaže Petrohradom," uviedol 31-ročný dunajskostredský rodák.

Moskovčanom patrí po 12. kole priebežná druhá priečka, za vedúcim Zenitom Petrohrad v kádri aj so Slovákom Tomášom Hubočanom zaostáva o päť bodov. "Teraz máme prestávku kvôli reprezentácii, takže sa už sústreďujem na zápasy v Grécku a Lotyšsku," uzavrel Ďurica, ktorý dostal pozvánku do národného tímu SR od kormidelníka Jána Kozáka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies