Ďurica dostal trest za tvrdý zákrok na súpera, nezahrá si niekoľko zápasov

NETKY.SK • 15 November 2018, 18:43 • 2 min
Ďurica dostal trest za tvrdý zákrok na súpera, nezahrá si niekoľko zápasov

Praha - Slovenský obranca Ján Ďurica dostal od disciplinárky Futbalovej asociácie Českej republiky (FAČR) dodatočný trojzápasový dištanc. Hráč Dukly Praha tak pyká za zákrok spred dvoch týždňov, pri ktorom utrpel vážne zranenie Lukáš Masopust z FK Jablonec.

slovakia

left justify in out

Ďurica v dueli 14. kola českej ligy s Jabloncom tvrdým zákrokom fauloval Masopusta, za čo dostal "len" žltú kartu. Masopust však utrpel vážne zranenie kolena a vynechá celý zvyšok jesennej časti sezóny. Rozhodca mal podľa komisie ukázať už v zápase Ďuricovi červenú kartu.

 

"Mrzí ma Lukášove zranenie. Hneď po zápase som mu to napísal a ospravedlnil som sa mu. Komisii som ale povedal, že do súboja by som znova išiel tak tvrdo. Verím, že mi trest rýchlo uplynie. Našťastie sa nám vrátil Nikola Raspopovič, takže jeden stopér je späť a jeden vypadol. Na 'disciplinárke' som bol prvýkrát a verím, že naposledy," citoval bývalého slovenského reprezentanta portál isport.blesk.cz.

 

V českej lige zatiaľ Ďurica odohral osem duelov a dal dva góly. Dukle teraz bude chýbať v pohári i v lige proti Tepliciam a v lige aj na ihrisku Bohemiansu. Informoval o tom server idnes.cz.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies