Ďurica dostal od disciplinárky FIFA pokutu

NETKY.SK • 1 Október 2016, 10:54 • 2 min
Ďurica dostal od disciplinárky FIFA pokutu

ZÜRICH - Slovenský reprezentant Ján Ďurica dostal od disciplinárnej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pokutu vo výške 5000 švajčiarskych frankov za svoje výroky po septembrovom kvalifikačnom dueli s Anglickom (0:1). Informoval o tom portál šport.sk. Disciplinárka však Ďuricovi nezastavila činnosť a tak slovenský obranca môže nastúpiť v ďalšom kvalifikačnom súboji proti Slovinsku v Ľubľane (8. októbra).

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že Disciplinárna komisia FIFA sa rozhodla udeliť spomínanému hráčovi pokutu 5000 švajčiarskych frankov (4600 eur)," informovalo v piatok popoludní portál šport.sk mediálne oddelenie FIFA. Viacero slovenských futbalistov bolo po zápase v trnavskej City Arene po anglickom góle v piatej minúte nadstaveného času rozčarovaných.

 

Jedným z tých, ktorí nechali emóciám voľný priebeh, bol aj Ďurica. "Vylúčenie bolo podľa mňa veľmi prísne a rozhodca ako keby čakal na druhú žltú kartu. Anglicko je Anglicko. Možno je to presne tak, že Anglicko je určené na to miesto, ktoré priamo postupuje... Veď prečo by malo postúpiť Slovensko, keď tam je Anglicko?" povedal po záverečnom hvizde 34-ročný stopér a za tieto slová sa dostal pod lupu orgánov FIFA, ktoré začali vyjadrenia hráča tureckého Trabzonsporu vyšetrovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona