Ďurica dá v sobotu zbohom fanúšikom Lokomotivu

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 12:25 • 2 min
Ďurica dá v sobotu zbohom fanúšikom Lokomotivu

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant v službách ruského klubu Lokomotiv Moskva Ján Ďurica sa po domácom stretnutí sobotňajšieho záverečného 30. kola tamojšej najvyššej súťaže proti Mordovii Saransk rozlúči s fanúšikmi "železničiarov".

slovakia

left justify in out

O plánovanej rozlúčke so slovenským stopérom informuje korešpondent webu Championat Anton Matvajev. Kontrakt bývalého hráča Dunajskej Stredy či Artmedie Petržalka vyprší 31. mája 2016 a pravdepodobne sa so svojím súčasným zamestnávateľom nedohodne na predĺžení spolupráce.

 

Skúsený 34-ročný stopér Ďurica si oblieka dres Lokomotivu Moskva od roku 2009. V sezóne 2013/2014 získal s tímom bronzovú medailu v najvyššej ruskej súťaži a o rok neskôr aj Ruský pohár. Aktuálne po 29. kole Lokomotiv figuruje na 6. priečke tamojšej Premier League. Dlhoročný reprezentant SR Ďurica figuruje v predbežnej nominácii Slovenska na ME 2016 vo Francúzsku, kde budú jedným z troch súperov Slovákov v základnej skupine aj Rusi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies