Ďurianová paktuje s JOJkou! Čo je za tým?

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 14:10 • 2 min
Ďurianová paktuje s JOJkou! Čo je za tým?

Modrátorka Marianna Ďurianová sa po troch rokoch vrátila do televízie Joj, kde ešte za čias generálneho riaditeľa Františka Borovského mala dostať lukratívny flek za 8-tisíc eur!

slovakia

left justify in out

Krásna blondínka sa objaví hneď v troch pripravovaných projektoch televízie sídliacej na bratislavskej Kolibe. Pôjde o relácie Inkognito, Nikto nie je dokonalý a tiež projekt Všetko čo mám rád, ktorý bude v sebe spájať prvky talkshow a ľudovej zábavy. Niektoré relácie sú už navyše na obrazovskách televízie promované.

 

Zaujímavosťou je, že moderátorka pred tromi rokmi mala dostať v Jojke rozprávkový džob. Ten jej prisľúbil vtedajší riaditeľ František Borovský. Naneštastie, náhla výmena Borovského spôsobila Marianne škrt cez rozpočet. Súčasný generálny Marcel Grega sa rozhodol nepodpísať s moderátorkou žiadnu pracovnú zmluvu.

 

Marianna tak odišla s dlhým nosom, aj keď po rokoch sa zdá, že sa črtá nová spolupráca. Hosťovanie v troch projektoch naraz je totiž veľmi podozrivé. „Televízia tým naozaj môže niečo sledovať. Toto je obvyklý postup, ako si otestovať človeka. Je to bežná prax,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízie. Ak by sa Marianna tvorcom na obraze zapáčila, čoskoro môže získať vytúženú prácu na obraze.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona