Durant lídrom USA na MS 2014, Rose nechce chýbať

NETKY.SK • 23 September 2013, 15:30 • 2 min
Durant lídrom USA na MS 2014, Rose nechce chýbať

LAS VEGAS - Lídrom amerických obhajcov titulu na majstrovstvách sveta 2014, ktoré sa v Španielsku 30. augusta - 14. septembra budúceho roka premiérovo uskutočnia pod názvom Svetový pohár, bude trojnásobný najlepší strelec NBA Kevin Durant.

slovakia

left justify in out

Predznamenal to špecializovaný web Sportando, ktorý kapitána Oklahomy spoločne s Kevinom Lovem z Minnesoty označil za dvojicu už istých reprezentantov USA. Durant doviedol favorizovaný americký tím k titulu pred troma rokmi na šampionáte v Turecku a medzitým získal zlato na olympijských hrách v Londýne 2012 - v oboch prípadoch ako spoluhráč Loveho.

K obhajobe triumfu z MS chce prispieť aj Derrick Rose, ktorý sa po operácii kolena a vyše 500 dňoch absencie vracia pod koše pred novou sezónou NBA. "Bude pre mňa česť byť súčasťou národného tímu, ak ma bude kouč Mike Krzyzewski chcieť," uviedol 24-ročný rozohrávač pre ABS-CBNNews.com.

Potenciálny tím USA na SP 2014 v Španielsku (zdroj: Sportando):
Rozohrávači: Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Derrick Rose (Chicago Bulls), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets)
Krídla: Paul George (Indiana Pacers), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder)
Krídla/Pivoti: Kevin Love (Minnesota Timberwolves), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Anthony Davis (New Orleans Pelicans)
Pivot: Andre Drummond (Detroit Pistons)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies