Duran Duran zverejnili videoklip k piesni Pressure Off

NETKY.SK • 22 Október 2015, 13:55 • 2 min
Duran Duran zverejnili videoklip k piesni Pressure Off

LONDÝN - Anglická kapela Duran Duran zverejnila videoklip k piesni Pressure Off. V skladbe hosťujú gitarista Nile Rodgers a speváčka Janelle Monáe, ktorí sa spolu s členmi Duran Duran ukázali aj v čiernobielom klipe.

slovakia

left justify in out

Pressure Off je prvým singlom z albumu Paper Gods, ktorý kapela vydala v septembri. Nahrávka obsahuje celkovo dvanásť piesní, na ktorých spolupracovali aj Lindsay Lohan, John Frusciante, Mr Hudson, Kiesza a Jonas Bjerre. Na produkcii sa podieľal tiež Mark Ronson.

 

 

Kapela Duran Duran vznikla v roku 1978 v Birminghame. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Hungry Like The Wolf, Save A Prayer, Is There Something I Should Know?, Union Of The Snake, The Reflex, A View To A Kill, Notorious, Ordinary World, Come Undone, (Reach Up For The) Sunrise či What Happens Tomorrow. Duran Duran zažili najväčšiu slávu v prvej polovici 80. rokov minulého storočia, a to zásluhou prvých troch albumov Duran Duran (1981), Rio (1982) a Seven And The Ragged Tiger (1983). V súčasnosti skupinu tvoria Simon Le Bon (spev), Nick Rhodes (klávesy), John Taylor (basgitara) a Roger Taylor (bicie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies