Duran Duran zverejnili klip k piesni Last Night in the City

NETKY.SK • 12 September 2016, 14:45 • 2 min
Duran Duran zverejnili klip k piesni Last Night in the City

LONDÝN - Anglická kapela Duran Duran zverejnila videoklip k piesni Last Night in the City, na ktorej spolupracovala aj speváčka Kiesza. V novinke je možné vidieť všetkých spomínaných, ako prezentujú skladbu na koncerte. O réžiu sa postarali Nick Egan a Snorri Bros.

slovakia

left justify in out

Last Night in the City sa nachádza na albume Paper Gods, ktorý skupina vydala vlani v septembri. Z nahrávky, na ktorej spolupracovali aj Janelle Monáe, Nile Rodgers, John Frusciante, Mark Ronson alebo Lindsay Lohan, pochádza napríklad singel Pressure Of.

 


Kapela Duran Duran vznikla v roku 1978 v Birminghame. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Hungry Like The Wolf, Save A Prayer, Is There Something I Should Know?, Union Of The Snake, The Reflex, A View To A Kill, Notorious, Ordinary World, Come Undone, (Reach Up For The) Sunrise či What Happens Tomorrow. Duran Duran zažili najväčšiu slávu v prvej polovici 80. rokov minulého storočia, a to zásluhou prvých troch albumov Duran Duran (1981), Rio (1982) a Seven And The Ragged Tiger (1983). V súčasnosti skupinu tvoria Simon Le Bon (spev), Nick Rhodes (klávesy), John Taylor (basgitara) a Roger Taylor (bicie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies