Duo She & Him zverejnili coververziu skladby Time After Time

NETKY.SK • 31 Október 2014, 15:58 • 2 min
Duo She & Him zverejnili coververziu skladby Time After Time

USA - Americké duo She & Him zverejnilo skladbu Time After Time. Ide o coververziu piesne, ktorú v minulosti nahral aj zosnulý americký spevák Frank Sinatra a neskôr ju prerobilo množstvo ďalších interpretov. Autormi skladby sú Sammy Cahn a Jule Styne.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na očakávanom albume Classics, ktorý She & Him plánujú vydať 2. decembra. Zooey Deschanel a M. Ward z novinky už ponúkli vlastnú verziu piesne Stay Awhile, ktorú vydala Dusty Springfield na albume Stay Awhile/I Only Want To Be with You (1964). Štúdiovka Classics ponúkne dovedna trinásť coververzií, ktoré dvojica nahrala spolu s 20-členným orchestrom. 

 

Tridsaťštyriročná Deschanel, ktorá sa venuje aj herectvu, a Matthew Stephen "M." Ward pôsobia na scéne ako She & Him od roku 2006. O dva roky neskôr vydali debutový album Volume One, po ktorom nasledovali štúdiovky Volume Two (2010), A Very She & Him Christmas (2011) a Volume 3 (2013). Druhá spomínaná nahrávka obsadila v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 šieste miesto, čo je zároveň najväčší úspech formácie v tejto hitparáde. Dvojica nahrala aj skladbu So Long na soundtrack filmu Macko Pu (2011), ktorú nominovali na prestížnu cenu Grammy. 

 

 

Tracklist albumu She & Him - Classics: 
01 Stars Fell On Alabama 
02 Oh No, Not My Baby 
03 It's Not For Me To Say 
04 Stay Awhile 
05 This Girl's In Love With You 
06 Time After Time 
07 She 
08 Teach Me Tonight 
09 It's Always You 
10 Unchained Melody f. The Chapin Sisters 
11 I'll Never Be Free 
12 Would You Like To Take A Walk? 
13 We'll Meet Again



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona