Duo Lamb predstaví v Bratislave aj nový album

NETKY.SK • 4 November 2014, 14:03 • 2 min
Duo Lamb predstaví v Bratislave aj nový album

BRATISLAVA - Britské duo Lamb, ktoré 4. decembra vystúpi v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC), predstaví počas koncertu aj skladby z najnovšieho albumu Backspace Unwind.

slovakia

left justify in out

Nahrávku dvojica vydala v októbri, tri roky po comebackovej štúdiovke s názvom 5 (2011). Speváčka a skladateľka Lou Rhodes a producent Andy Barlow však sľubujú, že bratislavskému publiku zahrajú aj hity Gabriel a Gorecki.

 

„Tešíme sa, že sa Lamb vráti na Slovensko. A evidentne sa tešia aj slovenskí fanúšikovia, pretože mesiac pred koncertom máme predanú viac ako polovicu vstupeniek,“ informoval organizátor podujatia. Vstupenky si záujemcovia a záujemkyne môžu zakúpiť na webstránke www.predpredaj.sk za cenu 24 eur. Lístky za 19 eur sú už vypredané. 

 

Lamb vznikli v roku 1996 v Manchestri. V tom istom roku vydali aj debutový eponymný album, po ktorom nasledovali štúdiovky Fear of Fours (1999), What Sound (2001) a Between Darkness and Wonder (2003). V roku 2004 si skupina dala pauzu, počas ktorej sa Rhodes aj Barlow venovali sólovým kariéram, a na scénu sa vrátila o päť rokov neskôr. Po obnovení činnosti uviedli na trh spomínané albumy 5 (2011) a Backspace Unwind (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona