Duo Jedward museli zachraňovať pomocou helikoptéry

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 16:54 • 2 min
Duo Jedward museli zachraňovať pomocou helikoptéry

ÍRSKO - Írsku popovú dvojicu Jedward museli zachraňovať pomocou helikoptéry po tom, ako obaja speváci uviazli na pláži v Malahide na predmestí Dublinu.

slovakia

left justify in out

John a Edward Grimesovci sa spolu s ďalším príbuzným prechádzali po pobreží, keď zistili, že ich obkolesila voda a nemajú sa ako dostať späť. Okamžite preto zalarmovali svoju matku Susannu Grimes, ktorá im na pomoc privolala záchranárov. Desaťčlenný tím ich začal hľadať uprostred noci, pričom museli vraj prekonať vodu, ktorej hladina medzitým stúpla o dva metre, aby sa k nim dostali. K otraseným bratom a ich príbuznému sa dostali až o 1:00.

 

"Pre chlapcov to bolo desivé. Ocitli sa na pohyblivom piesku úplne obkolesení vodou. Mohla to byť tragédia, no objavila ich pobrežná stráž," uviedla Susanna Grimes pre denník Irish Sun. "Snažíme sa pochopiť, ako sa to všetko mohlo zomlieť tak rýchlo. Vymklo sa nám to spod kontroly ešte skôr, ako sme si to stihli uvedomiť. Budeme sa snažiť viesť mladých ľudí k tomu, aby boli pri vode a mori opatrní. Nebyť pobrežnej stráže, mohla to byť tragédia," dodal 22-ročný John Grimes. 

 

John a Edward Grimesovci, známi ako hudobné duo Jedward, sú jednovaječné dvojičky. V roku 2009 súťažili v britskej verzii speváckej súťaže The X Factor, v ktorej skončili na šiestom mieste. O dva roky neskôr reprezentovali Írsko na medzinárodnej šou Eurovízia. Na konte majú tri albumy, a to Planet Jedward (2010), Victory (2011) a Young Love (2012). V priebehu tohto roka plánujú vydať štúdiovku s názvom Free Spirit. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies