Duo Goldfrapp zverejnilo videoklip k piesni Systemagic

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 15:57 • 2 min
Duo Goldfrapp zverejnilo videoklip k piesni Systemagic

BRATISLAVA - Anglická elektronická formácia Goldfrapp zverejnila videoklip k piesni Systemagic.

slovakia

left justify in out

O réžiu novinky, v ktorej sa predstavilo niekoľko polonahých tanečníkov a tanečníc, sa postarala speváčka Alison Goldfrapp. Ide pritom o jej režisérky debut.

 

"Chcela som sa zamerať na tanečníkov, ich telá a pohyby. Je to moja prvá skúsenosť s réžiou a je to úžasné. Dúfam, že sa budem venovať réžii aj v budúcnosti. Je to svet, ktorý by som rada preskúmala a naučila sa o ňom oveľa viac," uviedla 50-ročná interpretka. Skladba Systemagic sa nachádza na albume Silver Eye, ktorý skupina vydala tento rok 31. marca. Nahrávka obsahuje celkovo desať piesní, medzi ktorými je aj singel Anymore.

Skupina Goldfrapp vznikla v roku 1999 v Londýne a tvoria ju spomínaná Alison Goldfrapp (spev, syntetizátor) a Will Gregory (syntetizátor). Debutovali o rok neskôr albumom Felt Mountain, za ktorý získali nomináciu na Mercury Prize. Nasledovali nahrávky Black Cherry (2003), Supernature (2005), Seventh Tree (2008), Head First (2010), Tales Of Us (2013) a menovaná Silver Eye (2017).

 

Okrem toho vydali aj dve živé nahrávky, dve kompilácie a štyri EP nahrávky. Na konte majú tiež jednu Ivor Novello Award či štyri nominácie na Grammy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona