Duo futbalistov z Chapecoense, ktoré prežilo leteckú tragédiu opäť trénuje

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 15:25 • 2 min
Duo futbalistov z Chapecoense, ktoré prežilo leteckú tragédiu opäť trénuje

CHAPECÓ - Dvaja z troch hráčov brazílskeho futbalového klubu Chapecoense, ktorí minulý rok prežili leteckú katastrofu v Kolumbii, sa znova túžia zapojiť do futbalového diania. Alan Ruschel a Jackson Follmann mali vlani 28. novembra šťastie v nešťastí.

slovakia

left justify in out

Pri havárii lietadla smerujúceho do kolumbijského Medellínu na finále Copa Sudamericana vyviazol prvý menovaný bez vážnejších zranení, druhý prišiel o nohu.

"Ďakujem Bohu za každý deň a každý krok pri mojom návrate do plnej kondície," napísal Ruschel na instagrame. Už dokonca normálne trénuje s mužstvom a figuruje dokonca na súpiske pre tohtosezónnu edíciu juhoamerického Pohára osloboditeľov (Copa Libertadores).

Menej šťastia mal Jackson Follmann. Niekdajší brankár prišiel pri nehode o časť nohy. Avšak, nevzdáva sa a futbal chce hrávať aj s protézou. Za sebou už má prvé cviky a po tom, ako sa protézu naučí plnohodnotne ovládať, by sa chcel zaradiť medzi hendikepovaných futbalistov. Informácie zverejnil portál fakt.pl.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies