Dunga vyradil Maicona

NETKY.SK • 8 September 2014, 09:02 • 2 min
Dunga vyradil Maicona

SAO PAULO - Obranca Maicon na poslednú chvíľu vypadol z brazílskej nominácie na utorkový medzištátny prípravný zápas v Spojených štátoch s Ekvádorom. Bez uvedenia konkrétneho dôvodu o tom informovala Brazílska futbalová konfederácia s tým, že ide o vnútornú záležitosť tímu.

slovakia

left justify in out

Podľa miestneho novinára Gilmara Rinaldiho sa Maicon dopustil disciplinárneho priestupku. Pred stretnutím v New Jersey doplnil nový tréner Carlos Dunga na súpisku mladíka z AS Monaco Fabinha. Brazílčania si musia proti Ekvádorčanom poradiť bez stopéra Davida Luiza, ktorý si v piatkovom stretnutí s Kolumbiou v Miami poranil ľavé koleno. Maród zostáva s tímom a Dunga za neho nepovolal žiadneho náhradníka. 

 

Carlos Dunga sa po štyroch rokoch vrátil ku kormidlu brazílskej futbalovej reprezentácie, keď nahradil Luiza Felipeho Scolariho. Ten rezignoval po nevydarenom závere a konečnom 4. mieste na MS v domácom prostredí. Päťnásobných majstrov sveta bude ešte dlho mátať semifinálový debakel od Nemecka 1:7, ale aj prehra s Holandskom 0:3 v zápase o tretie miesto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona