Dunga pripustil návrat Maicona do národného tímu

NETKY.SK • 11 September 2014, 10:44 • 2 min
Dunga pripustil návrat Maicona do národného tímu

SAO PAULO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Carlos Dunga nevylúčil, že v budúcnosti sa v národnom tíme opäť objaví obranca Maicon.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného zadáka AS Rím vyradil nekompromisný kouč z kádra pred utorkovým medzištátnym prípravným zápasom v Spojených štátoch amerických proti Ekvádoru za porušenie disciplíny. Maicon sa v deň voľna nevrátil do hotela v stanovenom čase o ôsmej večer, chýbal medzi spoluhráčmi dokonca ešte na druhý deň ráno. Bývalý pravý obranca Interu Miláno či Manchestru City zatiaľ verejne nevysvetlil meškanie.

"Rešpektujem Maicona, žiadny hráč nemá zatvorené dvere," vyhlásil niekdajší skvelý defenzívny štít Dunga po dueli s Ekvádorom (1:0). Podľa informácií brazílskych médií však po incidente hráč už nemá chuť reprezentovať, rovnaký názor vyslovil aj jeho agent. "Bolí ma, že hráč sa zachoval takto, ale niekedy sa to stáva. Chcem pre národný tím len to najlepšie, preto som ho vylúčil. Som zodpovedný za výsledky i disciplínu, nikoho však nesúdim, každý má nárok na druhú šancu," doplnil Carlos Dunga, ktorý sa po štyroch rokoch vrátil ku kormidlu brazílskej futbalovej reprezentácie, keď nahradil Luiza Felipeho Scolariho. Ten rezignoval po nevydarenom závere a konečnom 4. mieste na MS v domácom prostredí. Päťnásobných majstrov sveta bude ešte dlho mátať semifinálový debakel od Nemecka 1:7, ale aj prehra s Holandskom 0:3 v zápase o tretie miesto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona