Dunga povedie aj olympijský tím

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 12:39 • 2 min
Dunga povedie aj olympijský tím

SAO PAULO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Carlos Dunga súhlasil, že prevezme aj olympijský tím. Ako pre agentúru Reuters potvrdila Brazílska futbalová konfederácia (CBF), vo funkcii nahradí Alexandreho Galla. Ten zastával post olympijského mužstva a výberu hráčov do 20 rokov takmer 27 mesiacov.

slovakia

left justify in out

"Technická komisia rozhodla, že Alexandre Gallo končí vo funkcii. Nahradí ho Mario Micalle ako tréner výberu hráčov do 20 rokov. Olympijský tím až do skončenia OH 2016 v Rio de Janiero povedie kouč Dunga," uvádza sa v stanovisku CBF.

 

Dunga zasadol na brazílsku lavičku po vlaňajšom nevydarenom svetovom šampionáte na domácej pôde, s A-tímom zatiaľ ešte neprehral. Na olympiáde budú mať domáci dvojitú motiváciu uspieť, futbalová zlatá medaila spod piatich ruhov im v zbierke trofejí zatiaľ chýba.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies