Dunga pohrozil Romáriovi, že sa stretnú na súde

NETKY.SK • 25 September 2015, 10:00 • 2 min
Dunga pohrozil Romáriovi, že sa stretnú na súde

SAO PAULO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Carlos Dunga upozornil svojho niekdajšieho spoluhráča z národného mužstva Romária, že ho môže žalovať na súde v súvislosti s jeho nepodloženými obvineniami z korupcie. Legendárny útočník "Canarinhos" prednedávnom vyhlásil, že Dunga inkasoval od agentov vysoké sumy a na oplátku ich hráčov povolával do národného tímu Brazílie.

slovakia

left justify in out

"Romário, tak ako každý Brazílčan, má právo kritizovať nomináciu národného tímu. Bez akýchkoľvek dôkazov však nemôže tvrdiť, že výber hráčov sa nezakladal na športových kritériách," povedal Dunga pre britský Mirror.

 

Dunga a Romário boli dôležitými piliermi Brazílie počas MS 1994 v USA, kde Brazília získala historicky štvrtý titul svetového šampióna.

 

"Priateľstvo si vyžaduje rešpekt, oddanosť a dôveru v poctivosť. Odmietam vyhlásenia niekoho, kto sa považuje za môjho priateľa, ale v skutočnosti ním nie je. Romário by mal predložiť dôkazy k svojim tvrdeniam," doplnil 51-ročný Dunga, ktorý sa druhýkrát ujal práce hlavného trénera národného tímu po minuloročných MS v Brazílii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona