DUNAJSKÁ STREDA: Priaznivci strany Most-Híd naplnili športovú halu

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 07:41 • 2 min
DUNAJSKÁ STREDA: Priaznivci strany Most-Híd naplnili športovú halu

DUNAJSKÁ STREDA Priaznivci strany Most-Híd naplnili športovú halu - Politika Priaznivci strany Most-Híd zaplnili dnes večer novú športovú halu v Dunajskej Strede, kde sa zišlo približne 1200-1300 divákov. Počas predvolebnej kampane sa stretli vedúci preds

slovakia

left justify in out

img

Priaznivci strany Most-Híd zaplnili dnes večer novú športovú halu v Dunajskej Strede, kde sa zišlo približne 1200-1300 divákov. Počas predvolebnej kampane sa stretli vedúci predstavitelia a kandidáti strany s obecenstvom už 75. raz a do volieb im ostávajú ešte tri predvolebné mítingy. Ľudí prilákali dnes vystúpenia interpretov maďarskej populárnej hudby - Renáty Tolvai, Miklósa Fenyőa s tanečníkmi a skupiny Neoton Família.
      Líder strany Most-Híd Béla Bugár opätovne konštatoval, že nová vláda musí byť stabilná a zodpovedná, medzi jej prvoradé úlohy bude patriť zníženie nezamestnanosti, využívanie európskych fondov a zvyšovanie dôchodkov. Vyzdvihol dôležitosť živočíšnej a rastlinnej poľnohospodárskej výroby. "Strana bude pokračovať v presadzovaní krokov na podporu národnostných menšín," zdôraznil.
      Štátny tajomník Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Árpád Érsek povedal, že po úspešnom zavedení vlakovej osobnej dopravy na úseku Bratislava - Komárno ministerstvo pripravuje ďalšie plány. "Tentoraz ide o osobnú vlakovú dopravu medzi hlavným mestom Slovenska a maďarskou obcou Rajka, ktorú zrušili pred niekoľkými rokmi," priblížil Érsek s tým, že medzi železničnými spoločnosťami prebiehajú rokovania, ale financovanie osobnej dopravy nepatrí do kompetencie železničných spoločností. "Obnovenie vlakovej dopravy má svoje opodstatnenie, veľa Slovákov býva v Rajke a Mosoni," konštatoval. Dodal, že medzi prioritné úlohy ministerstva dopravy patrí dostať ľudí z ciest na železnicu.
      Na mítingu sa zúčastnili všetky vekové kategórie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies