Dunajská streda neuspela v Belehrade, Trnava s bezgólovou remízou

NETKY.SK • 23 Júl 2021, 08:49 • 2 min
Dunajská streda neuspela v Belehrade, Trnava s bezgólovou remízou

BELEHRAD/TRNAVA - DAC Dunajská Streda si v druhom predkole Európskej Konfederačnej Ligy zmerala sily s Partizanom Belehrad, Trnava si z prvého zápasu odnáša bezgólovú remízu.

slovakia

left justify in out

Belehrad potvrdil úlohu favorita

Hneď od úvodných minút chcel Belehrad ukázať, kto je domácim tímom a v 3. minúte mohol otvoriť skóre. Po chybe v defenzíve DACu sa dostak k strele Jovič, ale jeho strelu zneškodnil Jedlička.

 

Dobrý výkon Jedličku pokračoval a o pár minúť neskôr zneškodnil príležitosť Ricarda

Belehrad zvyšoval nápor a vedúci gól bol len otázkou času.

 

V 19. minúte sa dostal Partizan do vedenia, k lopte sa dostal Markovič a krásnou strelou z hranice šestnástky prekonal Jedličku

 

Partizan pokračoval v ofenzívnom futbale, hlavička Ricarda len tesne minula Jedličovku bránu, vzápätí Jedlička znova zlikvidoval šancu Joviča.

 

 

Jedlička pokračoval v super výkone a hneď na začiatku druhého polčasu zneškodnil ďalšiu šancu Joviča, ďalším nebezpečenstvom bola dorážka Pantiča, ktorú znova zachránil Jedlička

 

Napriek celozápasovému tlaku Belehradu sa skóre už nezmenilo, skvelý výkon Jedličku sa zaslúžil o to, že Dunajská Streda si do druhého zápasu odnesie iba jednogólové manko.

 

Antal Németh, tréner DAC: "V úvode zápasu sme spravili niekoľko chýb. Domáci si po nich vytvorili šance, jednu premenili. čo im ešte viac zdvihlo sebavedomie. Teší ma, že hráči ukázali snahu vyrovnať. V závere sme boli odvážni, hráči dali najavo, že s výsledkom 1:0 nie sú spokojní."

 

András Schäfer, stredopoliar DAC: "Dobrý, kvalitný zápas, taký v našej lige často nehrávame. Bola to pre nás výborná skúsenosť. Narazili sme na silného súpera, v úvode nás domáci zatlačili a vyťažili z toho gól. Je dobré, že sme sa dokázali vzchopiť. Budeme sa snažiť, aby to doma vyzeralo inak. Chceme nadviazať na záverečných 30 minút z tohto zápasu, počas ktorých sme na trávniku dominovali."

 

Trnava s nevýraznou remízou

"Bíli Andelé" si v prvom zápase 2. predkola zmerali sily s rumunským Sepsi Sf. Gheorge.

Viac z hry mali hostia, mali väčšie držanie lopty a aj prestrielali Spartak v pomere 12:5. 

 

Ani jeden z tímov nedokázal dostať loptu do súperovej bránky, hra bola pomerne vyrovnananá, hoci hostia si vytvorili sľubnejšie šance. 

 

Hostia museli dohrávať v 10tich, v 90. minúte dostal druhú žltú Bogdan Mitrea, ale túto krátku počtovú výhodu nedokázal Spartak nijako využiť. 

 

Spartak išiel do zápasu s jasným cieľom – zabojovať o víťazstvo. Nakoniec ani s remízou nemusia byť hráči Spartaka výrazne nespokojní. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies