Dunajská Streda a Prešov zabojujú o prvé víťazstvá v sezóne

NETKY.SK • 5 August 2016, 15:29 • 2 min
Dunajská Streda a Prešov zabojujú o prvé víťazstvá v sezóne

BRATISLAVA - Futbalisti DAC Dunajská Streda zabojujú v sobotňajšom zápase 4. kola Fortuna ligy na ihrisku Slovana Bratislava o prvé víťazstvo v aktuálnej sezóne. Spoločne s minulou sezónou čakajú hráči zo Žitného ostrova na výhru už sedem zápasov, čo je najdlhšia séria v súťaži.

slovakia

left justify in out

Slovan už nepovedie Nikodimos Papavasiliou. Cyperského kouča odvolalo vedenie úradujúceho slovenského vicemajstra z funkcie niekoľko hodín po minulotýždňovej 0:2 v Podbrezovej. Vedením A-mužstva bol dočasne poverený tréner staršieho dorastu Slovana kategórie U19 Vladimír Koník, ktorý bude sedieť na lavičke aj v sobotňajšom zápase. Bratislavčanom bude v útoku citeľne chýbať Adam Zreľák. Reprezentant SR do 21 rokov utrpel únavovú zlomeninu nohy a nútene bude pauzovať šesť až osem týždňov.

 

Duel Slovan - DAC budú sprevádzať sprísnené bezpečnostné opatrenia. Kontrole budú podrobené všetky súčasti chorea, transparenty, banery a vlajky, ktoré nesmú byť na pevných žrdiach, ktoré by mohli byť použité ako zbraň. V prípade, že uvedené predmety budú obsahovať hanlivé, urážlivé slová, resp. budú znázorňovať zobrazenia, znaky, štátne symboly, ktoré by mohli viesť k narušeniu priebehu podujatia, alebo svojou povahou budú urážlivé a mohli by spôsobiť narušenie verejného poriadku, budú odňaté a osoby, ktoré sa pokúsia o ich vnesenie na štadión, nebudú na štadión vpustené.

 

Úradujúci majster z Trenčína nastúpi po vypadnutí z Ligy majstrov na domácom trávniku proti Podbrezovej. Domácim bude chýbať stopér Christopher Udeh, ktorý minulý týždeň v Zlatých Moravciach videl červenú kartu.

 

V nedeľu sa odohrá šláger víkendu, v súboji dvoch nezdolaných mužstiev privíta Trnava rivala zo Žiliny. Spartak vo štvrtok vypadol z Európskej ligy, keď nestačil na Austriu Viedeň. Žilina zatiaľ kraľuje poradiu FL, z troch zápasov má na konte 7 bodov a skóre 9:4.

 

Fortuna liga 2016/2017 - 4. kolo

6. augusta, 19.00 h:

Tatran Prešov - FK Senica (rozhodujú: Vlk, Tomčík, Borsányi), Zemplín Michalovce - ViOn Zlaté Moravce (Očenáš, Pozor, Roszbeck), AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová (A. Somoláni, Mókoš, Kováč), Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda (Sedlák, Balko, Bobko), Spartak Myjava - MFK Ružomberok (P. Hrčka, Lieskovský, Žákech)

 

7. augusta, 19.00:

 

Spartak Trnava - MŠK Žilina (Smolák, T. Somoláni, Ferenc)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies