Dunaj vytopil aj poslanecké kancelárie, vznikla škoda za takmer 9-tisíc

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 09:19 • 2 min
Dunaj vytopil aj poslanecké kancelárie, vznikla škoda za takmer 9-tisíc

BRATISLAVA - Pri vytopení poslaneckých kancelárií na Západnej terase Bratislavského hradu, ku ktorému došlo začiatkom februára, vznikla škoda 8683,47 eura. Pre TASR to uviedla Jana Verbichová z Kancelárie Národnej rady SR.

slovakia

left justify in out

Poškodené boli vchodové dvere do kancelárie a drevené zásteny vyhrievacích zariadení. Náklady vznikli najmä pri vysušení priestorov a maľovaní. Kancelárie sú podľa Verbichovej už opravené a plne funkčné. "Škoda sa dorieši ako poistná udalosť," doplnila.

Vytekajúcou vodou z vykurovacieho telesa bolo celkovo priamo zasiahnutých šesť kancelárií na Západnej terase. "Prvé poschodie, prízemie a časť prislúchajúcich chodbových priestorov. Išlo o podlahy, stropy a steny. Vzlínajúca voda z chodieb zasiahla približne sedem ďalších priestorov. Počítače, televízory a iná elektronika sa vysúšajú, nie sú hlásené vážnejšie škody," konkretizovala nedávno Verbichová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies