Dunaj ohrozuje aj nákupné centrum Eurovea: Hladina dosahuje schody vyhliadky

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 11:14 • 2 min
Dunaj ohrozuje aj nákupné centrum Eurovea: Hladina dosahuje schody vyhliadky

BRATISLAVA - Na bratislavskom nábreží Dunaja v blízkosti obchodného centra Eurovea hladina Dunaja dosahuje úroveň spodných schodov vyhliadky, z ktorých zvyčajne návštevníci sledujú scenériu.

slovakia

left justify in out

Celé schody sú už pre verejnosť uzavreté a ohradené páskami, vstup stráži strážna služba. Rovnako to je aj na vyhliadkovom mostíku, ktorý sa končí kúsok pri brehu. Prvý rad stromov na brehu je už pod vodou, hladina pravdepodobne čoskoro vystúpi na spodný chodník tesne pri brehu. Horná časť schodov je stále niekoľko metrov nad vodou.

Na miesto prichádzajú zvedaví návštevníci z neďalekého obchodného centra, ktorí si nezvyčajne vysokú vodnú hladinu zaznamenávajú fotoaparátmi. Popri brehu prešli aj hasiči na gumenom motorovom člne, ktorí pravdepodobne kontrolujú stav brehov. Na tomto mieste zatiaľ mobilné protipovodňové hradenia neosadili, pretože miesto, kam ich môžu umiestniť, je zatiaľ pomerne vysoko nad vodou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona