Dummett čelí vyhrážkam smrťou za zranenie Suareza

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 12:24 • 2 min
Dummett čelí vyhrážkam smrťou za zranenie Suareza

LONDÝN - Futbalový obranca Newcastle United Paul Dummett čelí vyhrážkam smrťou od nahnevaných fanúšikov Uruguaja.

slovakia

left justify in out

Tí mu prisudzujú vinu za zranenie kanoniera Luisa Suareza v zápase Premier League pred štartom svetového šampionátu v Brazílii, informovala agentúra Reuters.
      

Suarez absolvoval vo štvrtok operáciu ľavého kolena, po ktorej ho čaká asi dvadsaťdňový rehabilitačný proces. Jeho účasť na MS by to však nemalo ohroziť. Zranenie si privodil v záverečnom kole najvyššej anglickej súťaže v zápase Liverpoolu proti Newcastle, v ktorom nestačilo domácim na zisk titulu ani víťazstvo 2:1. 
      

Dummett videl za svoj zákrok v 82. minúte červenú kartu. "Nebol to úmysel. Trafil som ho spolu s loptou mojou ľavou nohou," uviedol pre Daily Mirror Dummett. Ten by sa mal predstaviť v reprezentačnom výbere Walesu v prípravnom zápase proti Holandsku, ktorý je na programe 4. júna. "Dúfam, že Suarez bude hrať na šampionáte. Je to jeden z najlepších svetových futbalistov, a preto by tam nemal chýbať," dodal 22-ročný obranca. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies