Duklu Trenčín povedie do konca sezóny Pénzeš, post generálneho manažéra zatiaľ neobsadia

NETKY.SK • 31 Január 2017, 10:41 • 2 min
Duklu Trenčín povedie do konca sezóny Pénzeš, post generálneho manažéra zatiaľ neobsadia

Trenčín - Po náhlom úmrtí generálneho manažéra a trénera Jána Kobezdu sa vedenie Dukly Trenčín zaoberalo obsadením týchto postov. Hlavným trénerom trenčianskeho A-mužstva bude Július Pénzeš, jeho najbližšími spolupracovaníkmi budú Viliam Čacho a Peter Kosa. Trenčiansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Nedávno zosnulý Ján Kobezda figuroval ako tréner A-mužstva a tak sa vedenie klubu zaoberalo aj touto otázkou. Podľa predpokladov dostal dôveru viesť tím do konca aktuálnej sezóny doterajší asistent Július Pénzeš. V pozícii konzultanta ostáva Viliam Čacho, brankárom sa bude venovať Peter Kosa. Obaja sú zároveň trénermi dorastu a tak sa počíta aj s výpomocou trénerov juniorského tímu Marcelom Hanzalom a Martinom Opatovským. 

 

"Post generálneho manažéra už do konca sezóny obsadzovaný nebude, kompetencie si podelíme spolu s Viliamom Ružičkom a viac nám bude pomáhať aj akcionár klubu a bývalý prezident Jozef Mitocha. Zmeny pre nasledujúcu sezónu prinesie až valné zhromaždenie akciovej spoločnosti," citovala oficiálna stránka Dukly manažéra Eduarda Hartmanna.

 

Peter Kosa pôsobí v Dukle ako tréner brankárov už niekoľko rokov a v rovnakej pozícii pôsobí aj pri seniorskej reprezentácii Slovenska. Viliam Čacho pomáhal dvojici Kobezda – Pénzeš svojimi poznatkami počas zápasov, podobnú úlohu bude mať aj v novom zložení trénerského tímu. V Dukle je šéftrénerom mládeže a trénerom dorastu už šesť rokov, mužstvo dvakrát priviedol aj k majstrovskému titulu. V prebiehajúcej sezóne je aj trénerom reprezentácie Slovenska do 17 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies