Duklu Praha posilnia slovenskí legionári Považanec a Chudý

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 10:35 • 2 min
Duklu Praha posilnia slovenskí legionári Považanec a Chudý

PRAHA - Slovenskí futbalisti Jakub Považanec a Martin Chudý sú novými posilami českého prvoligového klubu Dukla Praha. Stredopoliar Považanec prichádza z Dukly Banská Bystrica a podpísal zmluvu na tri roky, brankár Chudý po prestupe z druholigového FC Graffin Vlašim dostal dvojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Vedenie klubu dalo jasne najavo, že po troch úspešných rokoch v prvej lige príde v lete k prestavbe kádra A-tímu. Martin Chudý má skúsenosti z prvej slovenskej ligy. Je to ambiciózny gólman, ktorý vytvorí spoločne s Filipom Radom dobrú dvojicu do ďalšej sezóny. Jakub Považanec patrí k najtalentovanejším záložníkom na Slovensku a sme presvedčení, že oživí ofenzívu nášho tímu," povedal pre oficiálnu stránku Dukly Praha jej športový riaditeľ Günter Bittengel.

 

Bývalý mládežnícky reprezentant do 19 i 21 rokov Považanec je odchovancom Dukly Banská Bystrica, v uplynulej sezóne nastrieľal v jej drese v 31 dueloch šesť gólov. Chudý odštartoval kariéru v Považskej Bystrici a najvyššiu slovenskú súťaž hrával za FC Nitra, odkiaľ vo februári tohto roka odišiel do Vlašimu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies