Dukle sa podarilo znížiť dlhy a exekúcia už nehrozí

NETKY.SK • 17 Február 2013, 23:07 • 2 min
Dukle sa podarilo znížiť dlhy a exekúcia už nehrozí

Vedeniu extraligového hokejového klubu Dukla Trenčín sa podarilo znížiť dlhy o 250-tisíc eur a klub už nemusí čeliť exekútorom. Uvádza sa to na webovej stránke Dukly s tým, že lepšiu atmosféru po šiestich výhrach cítiť už aj v kabíne. Na druhej strane generálny manažér Dukly Andrej Kollár prezradil, že primátor mesta Richard Rybníček má stále v pláne predaj štadióna.

slovakia

left justify in out

"V médiách prebieha štvavá kampaň proti Dukle, v ktorej o nás primátor Rybníček hovorí, že sme pred krachom. Nie je to pravda," uviedol Andrej Kollár a dodal: "Situáciu sme dokázali stabilizovať a exekúcia sa rieši a uzatvorí poľa právnych noriem. Sezóna je finančne pokrytá, akcionári vložili do klubu ďalšie finančné prostriedky."

Andrej Kollár zároveň konštatoval, že v súčasnej ťažkej ekonomickej dobe spravili v Dukle kus roboty a preto môžu byť o niečo spokojnejší. Priznal, že platy hokejistom teraz mierne meškajú. "Hlavne preto, že sme museli vyplatiť nejaké čiastky vyplývajúce z našich záväzkov. Sezónu máme ale vykrytú a čakáme už len na platby sponzorov, ktorým patrí vďaka za podporu."

Ako to bude s možnou rekonštrukciou zimného štadióna, Andrej Kollár si netrúfol odpovedať. "Nájomnú zmluvu s mestom máme do konca tejto sezóny. Podľa našich informácií, chce primátor mesta dať štadión do súkromných rúk, ale zatiaľ s nami nikto nehovoril. Máme pocit, že jeho osud Dukly nezaujíma a ide mu iba o rýchly predaj štadióna."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona