Dukla Trenčín - Spartak Moskva 4:5 po samostatných nájazdoch

NETKY.SK • 4 August 2011, 09:23 • 2 min
Dukla Trenčín - Spartak Moskva 4:5 po samostatných nájazdoch

Dukla Trenčín - Spartak Moskva 4:5 po samostatných nájazdoch

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Dukly Trenčín prehrali v stredajšom prípravnom stretnutí s účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Spartakom Moskva 4:5 po samostatných nájazdoch. Rozhodujúci nájazd premenil slovenský útočník Marcel Hossa.
      
      sumár:
      Dukla Trenčín – Spartak Moskva 4:5 sn (1:0, 1:2, 2:2 - 0:1)
      Góly: 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 37. Pardavý (Šťastný, Melichárek), 48. Melichárek (Šťastný), 48. Tybor (Tvrdoň) - 39. Pavlov (Batrak, Denežkin), 40. Baranka (Piganovič), 49. Hossa (Ružička, Baranka), 50. Pavlov (Denežkin) + rozhodujúci nájazd: Hossa. Vylúčení: 8:6 na 2 min, navyše Piganovič 5+DKZ za hrubosť, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Novák - Nosek, Brath, 2500 divákov.

      V úvodnej päťminútovke sa obe mužstvá iba oťukávali, postupne sa však solídne zaplnený trenčiansky štadión dočkal aj šancí. V 9. minúte mohol otvoriť skóre stretnutia Tybor, ktorého obrana ruského tímu faulovala v samostatnom úniku, nariadené trestné strieľanie však brankár Kasutin zneškodnil. Dukla si vypracovala ďalšie šance počas presilovky, ujala sa však až strela kapitána Pardavého z 18. minúty, keď švihom od mantinelu využil zakrytý gólmanov výhľad a vymietol pravý horný roh jeho svätyne - 1:0.
      Zaujímavý hokej pokračoval aj v druhom dejstve. V 23. minúte zatlačil domácich prvý útok Spartaka v zložení Hossa, Stümpel, Ružička, prvý menovaný však v dobrej pozícii trafil iba masku brankára Hiadlovského. Na začiatku druhej polovice stretnutia vniesol do hry oživenie Baranka, keď vyprovokoval pästný súboj s Radulayom. Gólov sa diváci dočkali až v závere tretiny. V 37. minúte najprv zvýšil náskok Dukly svojim druhým zásahom Pardavý, Spartak však ešte do prestávky vyrovnal gólmi Pavlova a Baranku po ukážkových kombináciách.
      Vrece s gólmi v krátkom slede sa roztrhlo aj v záverečnom dejstve. Domáci dvoma gólmi v rozpätí 28 sekúnd z hokejok Melichárka a Tybora strhli vedenie na svoju stranu, o necelé dve minúty však bolo opäť vyrovnané, keď za Moskovčanov skórovali Hossa a Pavlov - 4:4. Necelých osem minút pred záverečnou sirénou sa Radulay zaplietol do ďalšej bitky, keď ho Piganovič neférovo napadol nepripraveného a uštedril mu niekoľko tvrdých úderov. Necelé dve minúty pred koncom mal rozhodnutie na hokejke Gašparovič, v oslabení však v úniku dvoch proti jednému trafil žŕdku. Po nerozhodnom výsledku nasledovali hneď samostatné nájazdy, v ktorých o triumfe hostí rozhodol až v deviatej sérii jediný úspešný exekútor Hossa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies