Dukla Trenčín angažovala útočníka Sýkoru

NETKY.SK • 7 November 2016, 17:21 • 2 min
Dukla Trenčín angažovala útočníka Sýkoru

TRENČÍN - Slovenský hokejový útočník Tomáš Sýkora bude v kariére pokračovať v Dukle Trenčín. V tíme "vojakov" naopak počas reprezentačnej prestávky skončila dvojica obrancov - Michal Novák a Kevin Alberts. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Tomáš Sýkora začal aktuálnu sezónu v tíme MsHK Žilina. V jedenástich zápasoch získal štyri kanadské body za dva góly a dve asistencie. Jeho ďalším pôsobiskom bude Trenčín, za ktorý by mal nastúpiť už v najbližšom zápase proti Novým Zámkom.

 

"Tomáš Sýkora dal v Poprade dvakrát cez dvadsať gólov. Sezónu začal v Žiline, potom mesiac nehral, ale vzal som ho, pretože ho poznám. Strelcov nie je v tíme nikdy dosť. Ten tím sa mi teraz páči, týmto hráčom verím," uviedol na klubovej stránke tréner Dukly Trenčín Josef Turek.

 

Trenčiansky dres už naopak neoblečie dvojica obrancov Michal Novák a Kevin Alberts. Prekvapením je najmä odchod Nováka, ktorý bol s dvanástimi bodmi (3+9) v 19-tich zápasoch tretím najproduktívnejším hráčom mužstva a najlepším spomedzi obrancov. "Nebola tu spokojnosť s výsledkami. V nedávnom období sme zdolali iba 'dvadsiatku', niečo teda bolo treba s mužstvom urobiť. Bolo treba siahnuť na kľúčových hráčov tímu, nie na tých, ktorí idú na ľad dva, alebo trikrát za zápas," poznamenal tréner Turek.

Americký obranca Kevin Alberts odohral za Trenčín 15 zápasov, v ktorých získal iba jednu asistenciu.

 

Okrem dvoch obrancov odišiel z Trenčína aj útočník Radoslav Tybor, ktorý sa už predtým dohodol s českým extraligistom HC Vítkovice Ridera. Tréner Turek už nemôže počítať ani s Tomášom Kopeckým, ktorý je na skúške v Slovane Bratislava. "Ešte sa musíme posilniť. Potrebujeme jedného hráča do útoku a jedného skúseného do obrany. To by mohol byť aj Jaro Obšut. Som dlhodobo v kontakte s agentami, ponúkajú nám hráčov, ktorí sú voľní, alebo v tímoch menej vyťažovaní. Či už zo Slovenska, alebo z Česka," poznamenal tréner Josef Turek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies