Duff proti Talianom pri 100. štarte s kapitánskou páskou

NETKY.SK • 18 Jún 2012, 06:56 • 2 min
 Duff proti Talianom pri 100. štarte s kapitánskou páskou

Duff proti Talianom pri 100. štarte s kapitánskou páskou - Futbal Futbalový stredopoliar Damien Duff pri príležitosti jeho jubilejného 100.

slovakia

left justify in out

img

Futbalový stredopoliar Damien Duff pri príležitosti jeho jubilejného 100. reprezentačného štartu za Írsko bude mať na rukáve v zápase proti Taliansku na EURO 2012 kapitánsku pásku. Potvrdil to pred duelom základnej C-skupiny v Poznani taliansky kouč "chlapcov v zelenom" Giovanni Trapattoni.
      Duff tak v zápase prevezme povinnosti dlhoročného írskeho kapitána Robbieho Keana. "Je to moment, na ktorý som pyšný. No radšej by som dal prednosť trom bodom za výhru ako oslavoval stý štart," povedal hráč FC Fulham.
      "Je to pre nás všetkých spôsob, ako ukázať vďačnosť Damienovi, ktorý nie je len výborným futbalistom, ale aj príkladom pre budúce generácie," povedal Trapattoni. Íri sú po prehrách s Chorvátskom (1:3) a Španielskom (0:4) už mimo úvah o postup do štvrťfinále. Môžu ale poriadne "zavariť" Talianom, ktorí stále bojujú o svoju šancu na účasť medzi elitnou osmičkou starého kontinentu.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies