Dúfajme, že týmto sa neinšpirujú aj naši reprezentanti! Hráči Arsenalu holdujú nebezpečnej zábavke

NETKY.SK • 8 December 2018, 16:18 • 2 min
Dúfajme, že týmto sa neinšpirujú aj naši reprezentanti! Hráči Arsenalu holdujú nebezpečnej zábavke

LONDÝN - Nielen slovenský národný tím má svojich hriešnikov. Má ich aj anglický futbalový klub Arsenal Londýn. Vedenie Arsenalu si zavolalo na pohovor štyroch hráčov, ktorých tajne natočili pri nevšednej voľnočasovej zábavke.

slovakia

left justify in out

Čo sa vlastne stalo

Video priniesol anglický bulvár The Sun. Niekoľko hráčov Arsenalu, vrátane Mesuta Özila, Pierrea-Emericka Aubameyanga, Alexandra Lacazettea alebo iba 19-ročného mladíka Mattéa Guendouziho na ňom údajne vdychuje rajský plyn v nočnom klube v Londýne. Incident sa mal odohrať ešte v auguste pred štartom sezóny. "S hráčmi sa o tom porozprávame a pripomenieme im ich zodpovednosť ako reprezentantov klubu," píše sa v oficiálnom stanovisku klubu.

 

Ťažký život futbalistu

Je známe, že na "rozjímacom večierku" sa okrem futbalistov zúčastnilo aj niekoľko krások z oblasti modelingu. A práve jedna z nich mala natočiť inkriminované zábery. Diskutujúci na sociálnych sieťach, však opisujú video ako "zábavu tínedžerov", či "ešte dobre, že ste nevideli našu žúrku" a podobne. Najviac negatívnych reakcií sa vznieslo na anonymnú dodávateľku videa, pretože malo ísť o "very" VIP súkromnú záležitosť. "To je sila, keď už ani súkromná párty nie je súkromná," posťažoval si fanúšik Arsenalu.

 

Či rovnaké názory na  dýchacie cvičenia reprezentantov londýnskeho klubu bude zdieľať aj ich zamestnávateľ, sa dozvieme čoskoro. 

 

Doma to radšej neskúšajte

Oxid dusný je síce legálny a bežne sa používa v zubných ordináciách a nemocniciach, no je nezákonné ho dovážať a poskytovať na osobné účely. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona