Duet Moniky Bagárovej a Anity Soul má dnes premiéru v rádiách

NETKY.SK • 11 Júl 2012, 21:49 • 2 min
Duet Moniky Bagárovej a Anity Soul má dnes premiéru v rádiách

Duet Moniky Bagárovej a Anity Soul má dnes premiéru v rádiách - Zaujímavosti Spoločný duet slovenskej speváčky Anity Soul a Češky Moniky Bagárovej s názvom Ľudia môžu fanúšikovia a fanúšičky od dnes počuť v slovenských rádiách. Nový singel je o nás, o ľuď

slovakia

left justify in out

img

Spoločný duet slovenskej speváčky Anity Soul a Češky Moniky Bagárovej s názvom Ľudia môžu fanúšikovia a fanúšičky od dnes počuť v slovenských rádiách. "Nový singel je o nás, o ľuďoch. O tom, ako žijeme, ako sa správame. O tom, čo nám je blízke i vzdialené. Otvorene v nej spievame, že celý svet je o sexe, drogách a alkohole. Skladba má svoje korene v hip hope, čo je myslím si super, lebo hip hop je o živote, o realite a pravde. A o tom je i náš spoločný song,“ uviedla Anita Soul. "Skladbu Ľudia napísal Eugen Vizváry. Hneď, ako mi pustil prvú demonahrávku, tak som si povedala, to je ona! Toto bude náš duet. Poslali sme ho Monike a ona bola tiež nadšená,“ opísala vznik piesne Anita Soul. Eugen Vizváry je popredný slovenský klavirista, ktorý spolupracoval s Oskarom Rózsom, Martinom Valihorom či Davidom Kollerom. O text piesne sa postarala Saša Okálová a rapper Rišo zo skupiny Žužuleta. "Saša s Rišom napísali skutočne krásny text. Prostredníctvom neho vyzývame ľudí, aby objavili v sebe dobro a lásku, aby ju rozdávali a nenechávali si ju len pre seba,“ doplnila Monika Bagárová.

Speváčky plánujú ku skladbe nakrútiť aj videoklip, no s realizáciou musia počkať, kým sa Bagárová vráti z New Yorku, kam odletela so svojím manažmentom minulý týždeň. "Pozrieť sa do New Yorku bolo vždy mojím snom. Chcem spojiť prijemné s užitočným. Spoznať skvelé mesto, zdokonaliť si angličtinu a zároveň aj zapracovať na speve. A samozrejme, podniknem aj nejaké výlety do džez klubov a shopping centier," neskrývala radosť z výletu Bagárová.

Anita Soul okrem účinkovania v muzikáloch Cigáni idú do neba alebo Hamlet zažiarila v televíznych projektoch Bailando a Hit storočia. V roku 2009 nahrala prvý sólový eponymný album. Monika Bagárová sa do povedomia dostala najmä účinkovaním v súťaži Česko Slovenská SuperStar. Neskôr nahrala duet s Robom Opatovským i Benom Cristovaom a v roku 2011 vydala album Shining.

Zdroj:SITA

https://youtu.be/8oKBc4XIA9o



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies