Duel Slovenska v júnovej príprave proti Jordánsku napokon nebude v Bratislave

NETKY.SK • 28 Február 2019, 13:36 • 2 min
Duel Slovenska v júnovej príprave proti Jordánsku napokon nebude v Bratislave

BRATISLAVA - Už niekoľko dní je známe, že slovenská futbalová reprezentácia nastúpi 7. júna v medzištátnom prípravnom zápase proti hráčom Jordánska. Ako vo štvrtok prostredníctvom svojej oficiálnej stránky informoval Slovenský futbalový zväz (SFZ), hrať sa bude na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

slovakia

left justify in out

Prezident SFZ Ján Kováčik síce minulý týždeň pripustil možnosť, že by sa duel s účastníkom tohtoročného Ázijského pohára mohol uskutočniť na Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) na bratislavskom Tehelnom poli, dejiskom premiérového vzájomného duelu Slovenska a Jordánska však bude napokon Trnava.

 

V júnovom asociačnom termíne čaká na zverencov trénera Pavla Hapala aj kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá Európy 2020 na ihrisku Azerbajdžanu (11. júna, pozn.). Predtým v marci vstúpia Slováci do eliminácie ME 2020 duelmi s Maďarmi (21. marca v Trnave) a Walesanmi (24. marca v Cardiffe).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona