Duel šampiónov rozhodnutý: Učiteľ Slavo porazil Martina a spravil krásne gesto

NETKY.SK • 22 December 2016, 18:23 • 2 min
Duel šampiónov rozhodnutý: Učiteľ Slavo porazil Martina a spravil krásne gesto

BRATISLAVA – Dlho očakávaný duel pozná svojho víťaza. V špeciálnej epizóde šampiónov relácie Duel na RTVS sa objavil rekordér Slavo s Martinom, ktorého rekord prekonal práve učiteľ z Levíc.

slovakia

left justify in out

Od prvého kola obaja súťažiaci dokazovali, že majú úžasné vedomosti a po prvom kole viedol Martin, ktorý uhádol o jednu otázku viac ako jeho súper Slavo.

 

V druhom kole zabral viac Slavo a do finále išiel s miernym náskokom. Vo finále šampiónom príliš otázky nesadli a všetko sa rozhodovalo na posledných dvoch otázkach. Martin mal 340 eur a vsadil 350 a neuhádol známeho francúzskeho šansoniéra a bolo rozhodnuté. Slavo s 310 eurami vsadil 300 a uhádol dánsky ostrov Fyn a nakoniec skončil so 610 eurami.

 

Slavo si tak z bankomatu vytiahol 610 eur. Neužije si ich však on, ale rozhodol sa ich venovať detskému domovu vo svojom okolí. „Osobne prídem deťom popriať k Vianociam,“ povedal Slavo a dodal, že po konzultácii s vedením kúpi deťom potrebné veci.

 

 

 

Klobúk dolu pre Slavom, ktorý s platom učiteľa nemá určite na rozdávanie a aj napriek tomu venoval peniaze deťom v detskom domove.

 

Martin z Nitry bol v relácii Duel 24-krát a nenašiel premožiteľa, pretože sa rozhodol skončiť a zarobil vyše 16-tisíc eur. Slavo z Levíc ostal takisto neporazený a počas svojej 34. účasti skončil rovnako ako jeho súper v mínuse. Fanúšikovia relácie si Slava obľúbili a šou aj vďaka nemu lámala rekordy sledovanosti. Učiteľovi Slavovi sa podarilo zarobiť 31 500 eur.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies