Duel rivalov z Milána priniesol nádherný futbal a gólovú prestrelku

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 10:13 • 2 min
Duel rivalov z Milána priniesol nádherný futbal a gólovú prestrelku

MILÁNO - Cez víkend bol v talianskej Serii A na programe duel medzi rivalmi z Milána. Inter aj so slovenským obrancom Milanom Škriniarom v základnej zostave nastúpil na legendárnom San Sire proti svojmu mestskému rivalovi AC.

slovakia

left justify in out

Inter po nečakanom vypadnutí v Európskej Lige proti Eintrachtu Frankfurt potreboval v ďalšom zápase bezpodmienečne uspieť. Spallettiho zverenci sa museli veľmi rýchlo po štvrtkovom vypadnutí otriasť, pretože v nedeľu ich čakalo derby s mestským rivalom. Aj s prispením slovenského reprezentanta Milana Škriniara Inter nakoniec vyhral v napínavom zápase 3:2 a posunul sa na tretie miesto ligovej tabuľky práve pred AC. 

 

img

 

Inter môže tešiť aj to, že to bola prvá prehra AC v tomto roku. Gólový účet už v tretej minúte otvoril Matias Vecino. Po zmene strán sa k nemu ešte pridali Stefan de Vrij a premeneným pokutovým kopom Lautaro Martinez. Za AC skórovali Tiemoue Bakayoko a MAteo Mussacchi.

 

 

"Bol to kolektívny výkon. Všetci chalani zahrali výborne a zaslúžia si veľký kompliment. Dôležité bolo urobiť hrubú čiaru za tým, čo sa stalo vo štvrtok v Európskej lige a prezentovať sa v úplne inom svetlé. Som šťastný, že sa nám to podarilo a že sme obrátili naruby predzápasové prognózy, ktoré favorizovali AC," neskrýval spokojnosť tréner Interu Luciano Spalletti.

 

img

 

Podľa slov kapitána "hostí" Samira Handanoviča Inter ukázal väčšiu vôľu po víťazstve. "Verili sme si, dokázali sme sa na derby dobre mentálne nastaviť. Od začiatku duelu sme kráčali pevne za vytýčeným cieľom. Toto víťazstvo sme potrebovali ako soľ a prišlo v pravý čas. Považujem ho za zaslúžené. Teraz nám príde vhod reprezentačná prestávka, aspoň na chvíľu si budeme môcť vydýchnuť," uviedol slovinský brankár pre oficiálnu webovú stránku Interu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies