Duel proti Slovanu na Žitnom ostrove je vypredaný

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 18:31 • 2 min
Duel proti Slovanu na Žitnom ostrove je vypredaný

BRATISLAVA - Po asociačnom reprezentačnom termíne a takmer dvojtýždňovej ligovej prestávke je v ponuke 25. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže aj duel rivalov FC DAC 1904 Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa hrá v sobotu 2. apríla o 18.20 h.

slovakia

left justify in out

Zápas na Žitnom ostrove je už od stredy vypredaný, v deň stretnutia už nebudú otvorené pokladne.

 

"Z dôvodu prestavby štadióna je jeho aktuálna limitovaná kapacita 5200 miest, z toho 400 pre fanúškov hostí. V sobotu sa bude hrať pred vypredaným hľadiskom, všetky vstupenky do domácich sektorov sa minuli," informuje oficiálna internetová stránka dunajskostredského klubu a ďalej uvádza: "Bezpečnostné prehliadky pri vstupe zaberú viac času ako obvykle, v deň zápasu preto budú vstupné brány pre divákov otvorené už tri hodiny pred duelom od 15.20 h."


Obidva spomenuté tímy v ostatnom ligovom vystúpení podľahli súperom tesne 0:1. Na 6. mieste figurujúci hráči FC DAC 1904 prehrali v trnavskej City Arene s domácim Spartakom gólom Emira Haliloviča v 52. min. "Belasí" ako druhý tím klasifikácie Fortuna ligy si skomplikovali majstrovské ambície prekvapujúcim zaváhaním 20. marca na Pasienkoch s treťou Myjavou: jediný gól dal v 19. min Peter Sládek.


Hoci má Slovan deväť kôl pred koncom sezóny v tabuľke Fortuna ligy 2015/2016 až o 15 bodov viac ako Dunajská Streda, "žltomodrí" chcú v sobotu uspieť.

 

"Viem, že pre ľudí je to veľmi dôležitý zápas. Treba vyhrať - ako v každom derby. Ja osobne očakávam tri body pre nás," vyjadril sa v rozhovore na klubovom webe panamský útočník FC DAC 1904 Alfredo Horacio Stephens, ktorý nie je úplne spokojný s jarným účinkovaním klubu a bilanciou dve víťazstvá, dve remízy a dve prehry.

 

"Smutný som najmä z vyradenia v pohárovej súťaži Slovnaft Cup (v Žiline podľahli vo štvrťfinále futbalisti D. Stredy presvedčivo 0:3, pozn.). V lige je pred nami ešte dosť zápasov, musíme bojovať až do konca sezóny a uvidíme, na čo to bude stačiť. Urobíme všetko, aby sme boli po záverečnom kole čo najvyššie v tabuľke."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies