Duel Mayweather - Pacquiao by mali potvrdiť do konca januára

NETKY.SK • 13 Január 2015, 16:41 • 2 min
Duel Mayweather - Pacquiao by mali potvrdiť do konca januára

LAS VEGAS - Najočakávanejší boxerský súboj sa blíži. Manny Pacquiao v rozhovore pre internetové vydanie periodika Manila Standard povedal, že sa v ringu stretne s Floydom Mayweatherom. Duel by mali potvrdiť do konca januára.

slovakia

left justify in out

"Do konca mesiaca to oznámime. Osobne si myslím, že súboj sa uskutoční," povedal 36-ročný filipínsky pästiar v telefonáte počas basketbalového stretnutia v Manile.

 

Pacquiao ďalej uviedol, že s o rok starším Američanom bude bojovať 2. mája. Ide o sobotu pred sviatkom Cinco de Mayo (5. mája), v tomto období sa rodák z Grand Rapids v ringu objavuje pravidelne od roku 2007. Tento rok si však na sledovaný dátum robil zálusk Mexičan Saul "Canelo" Álvarez pre svoj súboj s Portoričanom Miguelom Cottom. 

 

Podľa informácií Los Angeles Times si boxeri výnos zo zápasu rozdelia 60:40 v prospech Mayweathera. Obidva tábory sa zhodli aj na dejisku, ktorým bude komplex MGM Grand v Las Vegas. Dohodli sa tiež na pláne antidopingových kontrol, tie boli v minulosti prekážkou. Ku konsenzu ešte musia dospieť konkurenčné televízne spoločnosti HBO, ktorá má pod svojimi krídlami Pacquiaa a Showtime (Mayweather). V hre je závratná finančná čiastka, takže ani toto by nemalo byť vážnejším problémom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies