Dudu stále trápi boľavý členok, proti Lechu odohral celý zápas

NETKY.SK • 26 Október 2015, 10:06 • 2 min
Dudu stále trápi boľavý členok, proti Lechu odohral celý zápas

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda odohral v nedeľu prvýkrát po dvoch mesiacoch celé stretnutie vo farbách svojho poľského zamestnávateľa Legie Varšava.

slovakia

left justify in out

Nebol to však výsledkovo vydarený zápas. Legia na domácom trávniku podľahla dovtedy poslednému Lechu Poznaň. Úradujúci majster, ktorý nezažíva vydarenú jeseň, zdolal svojho úhlavného rivala aj druhýkrát v tomto ročníku, začiatkom júla sa tešil z triumfu 3:1 v dueli o národný Superpohár. "Nakoniec bol z toho celý zápas, ale necítil som sa najlepšie. Stále mám problémy s členkom, pretože ma pobolieva. Nechcem však nariekať. Dúfam, že zakrátko budem znova v poriadku," cituje portál sportowefakty.wp.pl slová 20-ročného rodáka zo Sniny, ktorého prehra s Lechom veľmi mrzela.


"V úvodnej štvrťhodine sme zaspali a inkasovali sme hlúpy gól. Neskôr sme si síce vytvorili desať stopercentných šancí, ale napriek tomu sme prehrali. Niekedy sa stáva, že do toho dáte všetko, ale nič z toho nevyjde. Mali sme zvíťaziť, boli sme lepším mužstvom ako Lech," doplnil niekdajší hráč MFK Košice. Do nedeľňajšieho duelu zasiahol aj Dudov krajan a spoluhráč Dušan Kuciak, ktorý v bránke Legie odchytal celé stretnutie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona