Dudu potešilo vyvolávanie jeho mena pri debute, no ešte viac víťazstvo

NETKY.SK • 27 Február 2017, 11:34 • 2 min
Dudu potešilo vyvolávanie jeho mena pri debute, no ešte viac víťazstvo

Berlín - Dlhé čakanie slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu na debut v nemeckej Bundeslige sa skončilo. V sobotu nastúpil na pár okamihov za Herthu Berlín v súboji s Frankfurtom, ktorý domáci Berlínčania vyhrali 2:0.

slovakia

left justify in out

Krátko pred 89. minútou, keď sa chystal pri postrannej čiare vystriedať autora druhého gólu Vladimíra Daridu, fanúšikovia Herthy mohutne skandovali jeho meno. "Je to fantastické. Ešte som tu neodohral ani jeden súťažný zápas a fanúšikovia skandovali moje meno," citoval 22-ročného stredopoliara web Herthy. Duda odohral naposledy súťažný zápas na minuloročných ME vo Francúzsku. Potom si zranil koleno a musel podstúpiť operáciu. Do Berlína prestúpil z Legie Varšava za viac ako 4 milióny eur, no na konte mal len jeden štart v prípravnom súboji.

 

"Naposledy som v zápase hral na majstrovstvách Európy. Pri návrate som sa cítil tak dobre ako vtedy. Som veľmi šťastný, že mi tréner dal príležitosť," uviedol bývalý najlepší futbalista SR do 21 rokov (za rok 2014), ktorý dodal: "Vítali ma potleskom, čo bol naozaj výborný pocit, ale ešte lepší je, že sme zvíťazili." Hertha je v tabuľke na piatom mieste, čo jej zaručuje skupinovú fázu Európskej ligy UEFA. Najbližšie sa predstaví 5. marca v ligovom súboji na pôde šestnásteho Hamburgu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona