Dudova Legia už na čele: Oscara nechám Di Capriovi

NETKY.SK • 29 Február 2016, 15:27 • 2 min
Dudova Legia už na čele: Oscara nechám Di Capriovi

VARŠAVA - Slovenského stredopoliara Ondreja Dudu potešilo nedeľňajšie domáce víťazstvo jeho Legie Varšava 2:0 nad Ruchom Chorzów v 24. kole najvyššej poľskej futbalovej súťaže Ekstraklasy, ale k vlastnému výkonu bol sebakritický.

slovakia

left justify in out

"Oscara prenechávam Leonardovi di Capriovi... Nie som úplne spokojný. Chcelo to dva góliky a nejakú tú asistenciu. Dôležité však je, že sme zvíťazili a prenikli na čelo tabuľky. Vedeli sme, o koľko bodov zaostávame. Verili sme, že Piast neustojí tlak. Aj sa stalo, ale cesta k titulu ešte je dlhá. Máme pred sebou robotu, na ktorú sa treba koncentrovať. Pôjdeme od duelu k duelu," podotkol pre web Legie 21-ročný sninský rodák, ktorý odohral celé stretnutie a v 51. min videl žltú kartu. Legia vedie o dva body pred Gliwicami, ktoré prehrali 1:3 na trávniku Lechie Gdansk.

Duda na margo napomínania uznal, že občas sa nechá strhnúť zápalom boja: "Musím lepšie kontrolovať moje emócie, lebo niekedy nie práve nevyhnutne kritizujem rozhodnutia arbitrov. Moja chyba, že ich komentujem."

Legia sa už v stredu o 18.00 h predstaví na pôde štrnástej Termalice Nieciecza. "Je to nebezpečný protivník. Musíme byť pripravení a ísť za troma bodmi, sústrediť sa na našu hru a zvíťaziť," vyhlásil Duda, ktorý v predchádzajúcich dvoch kolách zhodne naskočil do súboja z lavičky: "Nerozhodujem o tom, či budem hrať. To je v kompetencii trénera. Ako profesionál ho musím rešpektovať. Nikomu sa nepáči sedieť na striedačke, každý by rád bol v základnej jedenástke, ale väčšina kádra musí striehnuť na šancu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona