Dudov spoluhráč Bielik je na lane Wengerovho Arsenalu

NETKY.SK • 15 Január 2015, 15:20 • 2 min
Dudov spoluhráč Bielik je na lane Wengerovho Arsenalu

LONDÝN - Arséne Wenger zavetril futbalový talent v kádri Legie Varšava, tréner Arsenalu Londýn si vyhliadol Krystiana Bielika a poslal svojho dvorného vyjednávača do Poľska podpísať zmluvu.

slovakia

left justify in out

Dick Law sa pokúsi uchmatnúť 17-ročného stredopoliara nemeckému Hamburgeru, ktorý tiež prejavil záujem. Oba kluby ponúkajú približne 3 milióny eur. Severolondýnčania už dostali od Legie dvakrát košom, pripomína web goal.com.

 

Mladý spoluhráč Slovákov Ondreja Dudu a Dušana Kuciaka je vraj naklonený britskej ponuke a ak všetko pôjde podľa Wengerových plánov, v piatok by mohol letieť do Londýna na lekársku prehliadku a dotiahnutie zmluvy na tri roky. 

 

"Kanonieri" naďalej sledujú aj vývoj situácie okolo holandského stopéra v službách Celticu Glasgow Virgila van Dijka a v ich hľadáčiku je údajne tiež obranca West Hamu Winston Reid. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies