Dudov agent Martin Petráš: Čakáme na telefonát z Neapola

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 12:24 • 2 min
Dudov agent Martin Petráš: Čakáme na telefonát z Neapola

RÍM - Medzi najsvetlejšie zjavy slovenskej futbalovej reprezentácie v doterajšom priebehu ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) patrí Ondrej Duda.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný ofenzívny hráč Legie Varšava skvele naskočil so sobotňajšieho zápasu základnej B-skupiny s Walesom, keď po necelej minúte na ihrisku vyrovnal na priebežných 1:1. V stredu nastúpil v základnej zostave proti Rusku. Hráčov agent Martin Petráš prezradil, že rodák zo Sniny by sa mohol v letnom prestupovom období sťahovať do Talianska. Ako je známe, Duda bol blízko účinkovania v tamojšej Serie A už minulý rok, transfer do Interu Miláno sa napokon nezrealizoval.


"Vo Varšave si ho zamilovali vďaka futbalovým schopnostiam, aj pre ľudské a profesionálne vlastnosti," cituje portál eurosport.onet.pl vyjadrenie Dudovho agenta Martina Petráša pre servis CalcioNapoli24. Práve klub spod Vezuvu SSC Neapol by sa údajne mohol stať novým domovom niekdajšieho hráča MFK Košice.


"Nechcem hovoriť iba o Neapole, pretože to nie je na mieste, ale pracujeme na Ondrejovom prestupe do Talianska. Niektoré kluby sa oňho zaujímajú viac, iné menej. Môžem prezradiť, že čakáme na telefonát z Neapola, čo je pre hráča veľmi povzbudivé," doplnil Petráš.


Ikonou "Partenopei" je dlhé roky iný Slovák Marek Hamšík, médiá aj fanúšikovia týchto dvoch hráčov často porovnávajú. "Duda možno pripomína Hamšíka mimo ihriska, ale nie na ňom. Sú to dvaja hráči, ktorí sa vzájomne dopĺňajú a môžu hrať vedľa seba. Ondrej je Marekovým kamarátom a raz by chcel dosiahnuť to čo on," skonštatoval bývalý slovenský reprezentant Martin Petráš. Ako uvádza uvedený zdroj, okrem Neapola sa o slovenského mladíka zaujímajú aj AS Rím, AC Miláno a Bologna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona