Dudáš sa vrátil do Vítkovíc "vo veľkom", Húževkovi vybil dva zuby

NETKY.SK • 13 August 2015, 11:17 • 2 min
Dudáš sa vrátil do Vítkovíc "vo veľkom", Húževkovi vybil dva zuby

VÍTKOVICE - Český hokejista Martin Dudáš v stredajšom prípravnom zápase nešetril svojich bývalých spoluhráčov z Vítkovíc. Obranca slovenského šampióna HC Košice naplno využil svoje prednosti a viacerými tvrdými zákrokmi odstavil až dvoch korčuliarov českého extraligistu. Po jeho stretoch nedohrali Stanislav Balán ani Peter Húževka, ktorý navyše prišiel o dva zuby.

slovakia

left justify in out

Tvrdosť 28-ročného odchovanca ostravského hokeja pocítil už v 5. minúte ako prvý Balán. "Bol to faul, hráč už nemal puk a odsedel som si za to dve minúty," komentoval pre isport.cz svoj zákrok Dudáš. Na konci predĺženia si vyšliapol aj na slovenského útočníka a ostrým hitom mu vyrazil dva zuby. "Trafil som ho telom, asi to nečakal. Bohužiaľ. Nešiel som do toho s úmyslom zraniť ho, len normálne dohrať súboj, to sa stáva. Je to hokej, nie futbal." Obaja hráči skončili v opatere tímového lekára.

 

Košickí "oceliari" napokon prehrali s tými vítkovickými 3:4 po predĺžení. Dudáš, ktorý ešte v minulej sezóne obliekal dres Dukly Trenčín, odohral po prestupe do Košíc v tíme slovenského majstra štvrtý prípravný duel. Po zápase tvrdil, že jeho tvrdosť v súbojoch nemala nič spoločné s extra motiváciou vytiahnuť sa proti bývalému klubu. "Mal som už takých stretov viac, jednoducho mám svoj štýl hry. A nebudem ho meniť len pre to, že hráme vo Vítkoviciach," dodal Dudáš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies