Duda zostane v Legii aj v prípade absencie v Lige majstrov

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 16:18 • 2 min
Duda zostane v Legii aj v prípade absencie v Lige majstrov

VARŠAVA - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Ondrej Duda hodlá zostať v Legii Varšava aj v prípade, že sa úradujúci poľský majster nekvalifikuje do Ligy majstrov 2014/2015.

slovakia

left justify in out

"Legia mi dáva všetko, čo potrebujem. Cítim, že výkonnostne napredujem. Zotrvám tu bez ohľadu na to, či sa prebojujeme do skupinovej fázy LM. Vnímam šumy o mojom možnom odchode, ale nevyvádzajú ma z konceptu. Na 3. predkolo sme v podobe Celticu Glasgow dostali jedného z najťažších možných súperov. Svojím spôsobom je však príjemnejšie čeliť mužstvu, od ktorého sa dá očakávať záujem hrať futbal a nie sa zamerať na defenzívu ako írsky St. Patrick´s. Bude to moja najvážnejšia konfrontácia od príchodu do Varšavy a pociťujem miernu nervozitu, ale tak je to pred každým zápasom a človek sa aspoň lepšie koncentruje," povedal Duda pre Sportowe Fakty. Spomenutý web pripomenul, že Poľsko nemalo zástupcu v základnej časti najprestížnejšej kontinentálnej pohárovej súťaže už 18 rokov. 

 

"Donieslo sa k nám, že v stredu bude vypredané. Na tribúnach by teda malo byť okolo 30 000 priaznivcov, ktorí tradične sú naším dvanástym hráčom. Počínajú si fantasticky a zaslúžia si, aby sme proti Celticu uspeli. Škótsky tím považujem za zdolateľný," dodal 19-ročný rodák zo Sniny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies