Duda zatiaľ neplánuje opustiť Legiu, chce ešte aspoň rok

NETKY.SK • 11 December 2014, 14:09 • 2 min
Duda zatiaľ neplánuje opustiť Legiu, chce ešte aspoň rok

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda, ktorý sa v krátkom čase vypracoval v drese Legie Varšava na jednu z najväčších hviezd najvyššej poľskej súťaže, napriek záujmu z Nemecka a najmä Anglicka zatiaľ neplánuje opustiť účastníka Európskej ligy.

slovakia

left justify in out

V Legii by chcel ešte rok či dva rozvíjať svoj talent a stabilizovať výkonnosť. O Dudu sa veľmi zaujíma predovšetkým anglický Everton, ktorý vyslal svojich zástupcov na posledné zápasy Legie. Sninského rodáka sleduje pozorne aj Fulham.

 

"Poviem to tak, že ešte nie som v stave odísť z Legie do lepšieho klubu. Ešte nie som hráč na bundesligu či Premier League. Stále mi ešte niečo chýba a potrebujem sa učiť. A keďže nie som starý, mám dostatok času na učenie. Legia je ideálnym miestom na rozvoj. Teší ma záujem iných klubov, ale som spokojný. Som v Legii, teším sa z toho a uvidíme, ako dlho tu zostanem," uviedol pre Legia.net Duda. 

 

Slovák sa napriek týmto slovám netají túžbou pôsobiť v budúcnosti v niektorej z elitných európskych líg. Prestup do Legie hodnotí ako dobrý krok. "V súčasnosti ešte nie som schopný odohrať každý jeden zápas bundesligy - napríklad za Hannover - na najvyššej úrovni. Na dosiahnutie tejto úrovne potrebujem ešte rok či dva. Potrebujem stabilizovať formu. Nie však na priemernej úrovni, ale na vysokej. Preto sa nezaujímam rôznymi špekuláciami," priznal pre Legia.net Duda, ktorý si pochvaľuje spoluprácu s trénerom Henningom Bergom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona