Duda v Legii minimálne do konca tejto sezóny

NETKY.SK • 16 Január 2015, 14:41 • 2 min
Duda v Legii minimálne do konca tejto sezóny

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda potvrdil, že v Legii Varšava bude pôsobiť aspoň do konca tohto súťažného ročníka.

slovakia

left justify in out

"V mojom prípade sa nič nezmenilo. V Legii chcem zostať minimálne do konca tejto sezóny. Mám motiváciu tvrdo pracovať," uviedol rodák zo Sniny.

 

Dvadsaťročný Slovák sa neobáva o budúcnosť svojho o tri roky mladšieho spoluhráča z Legie Krystiana Bielika, ktorý má namierené do anglického prvoligového klubu Arsenal Londýn. "Už v tomto nízkom veku je skvelým hráčom. Je dôležité, aby sa mu z prestupu nezatočila hlava. Sám som mladý a viem, čo si môže v takejto situácii myslieť. Pokiaľ bude mať okolo seba dobrých poradcov, neobávam sa. Fyzicky je na anglickú ligu pripravený. Všetci v klube mu prajeme to najlepšie," povedal v rozhovore pre stránku przegladsportowy.pl Duda, ktorý už po zimnej prestávke zarezáva v tréningu. 

 

"Prázdniny boli dlhé, odpočíval som. S rodinou a priateľmi som sa vybral do Tatier, no už som sa nemohol dočkať prvého tréningu. V nadchádzajúcich mesiacoch na nás čaká množstvo výziev, som plný očakávaní," prezradil kreatívny stredopoliar. 

 

Jednou z výziev, o ktorých Ondrej Duda hovoril, je šestnásťfinále Európskej ligy UEFA proti Ajaxu Amsterdam. Prezident Legie Boguslaw Lesnodorski považuje za favorita svoje družstvo. "Nemám pocit, že sme favoritmi, musíme hľadieť predovšetkým na naše možnosti. Je škoda, že odvetné stretnutie vo Varšave sa bude hrať bez divákov. Je to pre nás obrovská nevýhoda," povedal Duda. 

 

V domácej najvyššej súťaži sú Varšavčania aktuálne lídrami, o tri body pred Slaskom Vroclav. "Sme prví, takže východisková pozícia do ďalšieho priebehu sezóny je slušná. Verím, že aj na konci ročníka budeme v dobrej nálade," uzavrel Ondrej Duda rozhovor s przegladsportowy.pl. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies