Duda si podvrtol členok, Stoch už v piatok opäť s tímom

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 08:20 • 2 min
Duda si podvrtol členok, Stoch už v piatok opäť s tímom

WINDISCHGARSTEN - Trénerovi slovenskej futbalovej reprezentácie Jánovi Kozákovi pribudla v príprave na majstrovstvá Európy a pred piatkovým medzištátnym prípravným stretnutím s Gruzínskom (hrá sa o 17.30 h v rakúskom Welse) vráska v súvislosti so zdravotným stavom stredopoliara Ondreja Dudu.

slovakia

left justify in out

Záložník Legie Varšava si počas tréningového kempu v rakúskom Windischgarstene podvrtol členok. "Ondrej je v opatere lekárov. Jeho stav určite nie je taký, aby zasiahol do piatkového stretnutia s Gruzínskom," povedal vo štvrtok podvečer pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný. Prípadná účasť Ondreja Dudu na európskom šampionáte by však nemala byť ohrozená.

K tímu sa po smutných udalostiach v rodine a pohrebe mamy pridá krídelník Miroslav Stoch. "Miňo by sa mal v piatok okolo poludnia pripojiť k mužstvu. Bolo to jeho rozhodnutie," uviedol Juraj Čurný a doplnil aj informácie ohľadom obrancu Tomáša Hubočana, ktorého už dlhší čas trápi výrastok na päte: "Tomášov zdravotný stav sa zlepšuje, ale, samozrejme, proti Gruzínsku určite nenastúpi. Kontinuálne sa zvyšuje aj jeho zapojenie do tréningu s mužstvom."

Slováci si v nedeľu 29. mája o 17.45 h zmerajú sily v medzištátnom prípravnom dueli s Nemcami v Augsburgu. V základnej B-skupine ME 2016 Kozákovi zverenci postupne vyzvú Walesanov (11. 6. v Bordeaux), Rusov (15. 6. v Lille) a Angličanov (20. 6. v Saint-Étienne).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies