Duda si po červenej karte nezahrá v troch zápasoch

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 18:49 • 2 min
Duda si po červenej karte nezahrá v troch zápasoch

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda, ktorý háji farby poľského klubu Legia Varšava, si nezahrá v najbližších troch dueloch svojho zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

 Disciplinárna komisia mu spočítala štvrtú žltú kartu aj vylúčenie v sobotňajšom ligovom stretnutí na pôde Lechie Gdansk. Ako je známe, varšavský klub podľahol v Gdansku 0:1, duel ovplyvnilo vylúčenie rodáka zo Sniny tesne pred koncom prvého polčasu. Duda v 39. min nebezpečne fauloval Wojtkowiaka a rozhodca ho bez váhania poslal pod sprchy. Domáci o výhre rozhodli v 86. min presným zásahom Macieja Makuszewského.

 

"Kvôli mne sme tento zápas prehrali. Boli sme blízko k bodu, ale nepodarilo sa nám ho získať. Keby som nedostal tú kartu, zápas by dopadol asi inak. Po príchode do šatne som nemohol ani sledovať ďalší priebeh duelu. Všetci sme verili aspoň v bod. Teraz ma čaká pauza pre dištanc. Netuším, aký dostanem trest," uviedol po stretnutí na webe Legie Ondrej Duda. 

 

"Poľský majster nemôže byť závislý iba od jedného hráča, v tomto prípade Ondreja Dudu," vyhlásil po vynesení verdiktu bývalý hráč Legie Dariusz Dziekanowski. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies