Duda sa vrátil do prípravy, na štvrtok to však nevyzerá

NETKY.SK • 20 Október 2015, 13:44 • 2 min
Duda sa vrátil do prípravy, na štvrtok to však nevyzerá

VARŠAVA - Slovenský ofenzívny stredopoliar Ondrej Duda sa v utorok vrátil do tréningového procesu futbalistov poľskej Legie Varšava, mal však ešte úľavy a na štart vo štvrtkovom domácom zápase 3. kola D-skupiny Európskej ligy proti belgickému FC Bruggy (21.05 h) to nevyzerá. Prípadná plná minutáž je už teraz vylúčená, referuje web Sport.

slovakia

left justify in out

"Čo sa zranení týka, toto je pre mňa veľmi nešťastné obdobie. Dúfam, že zdravotné problémy sa mi už budú vyhýbať. Uvidíme, či to bude na štart proti Bruggám. Noha ma stále pobolieva a rozhodnutie bude na klubových lekároch," povedal Duda, ktorý utrpel indispozíciu 9. októbra v žilinskom dueli Slovenska proti Bielorusku (0:1) v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska. Sninský rodák maróduje už šiesty raz tento rok.


Duda dúfa, že zapadne do koncepcie nového kouča Legie, Rusa Stanislava Čerčesova: "Ešte som nemal veľa možností zatrénovať si pod jehovedením, ale chalani odvádzajú dobrú a tvrdú robotu. Mojou prioritou je návrat do optimálnej formy a pomoc tímu. Myslím si, že kouč vie, čo som za hráča." Bývalý futbalista Košíc podobne vníma svoju šancu prebojovať sa do kádra v súvislosti s ME 2016: "Bude záležať na mnohých faktoroch. Som skôr optimistom, ale aj v tomto prípade za predpokladu, že ma už bude poslúchať zdravie."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona