Duda s ľahším zranením, v nedeľu však asi bude hrať

NETKY.SK • 15 Október 2015, 18:28 • 2 min
Duda s ľahším zranením, v nedeľu však asi bude hrať

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda zatiaľ vo varšavskej Legii netrénuje naplno.

slovakia

left justify in out

Medicínske vyšetrenia však ukázali, že ľahšie zranenie členka by 20-ročnému ofenzívnemu stredopoliarovi nemalo zabrániť v účasti v nedeľňajšom domácom stretnutí 12. kola najvyššej poľskej súťaže Ekstraklasy s hráčmi Cracovie Krakov. Správu priniesol portál sportowefakty.wp.pl.


Sninský rodák Duda sa zranil v piatkovom žilinskom dueli proti Bielorusku v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska a pre spomenutú zdravotnú indispozíciu chýbal v pondelkovej zápasovej nominácii v Luxembursku v záverečnom kole práve skončenej eliminácie. Ako je známe, Slovensko zvíťazilo v Luxemburgu 4:2 a premiérovo v ére samostatnosti sa predstaví na kontinentálnom šampionáte.


Okrem Dudu má zdravotné problémy aj ďalší záložník Legie Tomasz Jodlowiec, skúsený 30-ročný poľský reprezentant by mal byť tiež v nedeľu k dispozícii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona