Duda rozhodol o výhre Legie: Najdôležitejšie sú tri body

NETKY.SK • 23 Október 2014, 08:55 • 2 min
Duda rozhodol o výhre Legie: Najdôležitejšie sú tri body

KYJEV - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Ondrej Duda rozhodol o víťazstve Legie Varšava 1:0 v stredajšom dueli 3. kola hlavnej fázy Európskej ligy 2014/2015 na ihrisku Metalistu Charkov.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný sninský rodák sa v 28. min v rohu pokutového územia pekne uvoľnil cez dvoch protihráčov a chladnokrvne zakončil. "Najdôležitejšie sú pre nás tri body, lebo zápas sa mohol skončiť akokoľvek," komentoval na klubovom webe Duda.

 

Kuriozitou stretnutia boli dve nepremenené penalty. Prvú nedal v 52. min hosťujúci Ivica Vrdoljak, ktorý zlyhal už vo svojom treťom pokuse zo štyroch v tejto sezóne v rámci pohárovej Európy. Na druhej strane nevyužil v 69. min šancu na vyrovnanie Jaja. "Náš tím má silu. Ak Ivica Vrdoljak nedá pokutový kop, Dušan Kuciak ho dokáže neskôr zastúpiť a chytí pokus súpera," doplnil Duda. 

Legia vedie tabuľku L-skupiny bez zaváhania, vo všetkých troch doterajších zápasoch si pripísala víťazstvo 1:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies